Bike Service Team:

Wij willen graag even de piloten van het "Bike Service Team" aan u voorstellen.

 

Jo Huyskens

Jo werd geboren op 19 januari 1969.

Hij is getrouwd met Veronique Willems en papa van Milla en Cabbo

In het dagelijkse leven is Jo zaakvoerder van zijn eigen zaak BIKE SERVICE

Zijn voornaamste hobby is natuurlijk het motorracen maar daarbuiten kan hij zich ook uitleven met zoon en dochter.
verder is Jo een echte levensgenieter en staat hij ook op de latten goed zijn mannetje.

Voor Jo's debuut in de racerij moeten we terug gaan naar 1994,zijn eerste wedstrijd werd meteen beƫindigd met een podium plaats,deze trend werd nadien alleen maar verdergezet.

Ambities voor 2007

"Ik wil er dit jaar volledig voor gaan en met een gemotiveerd team,veel inzet en toewijding moet dat zeker lukken. In de Bikers Cup gaan we dit jaar de doorbraak kunnen forceren en ook in het WK Endurance
zal ons optreden niet onopgemerkt voorbij gaan. 2007 wordt voor het BIKE SERVICE RACING TEAM
het jaar van de waarheid.

Thijs De Ridder

Thijs werd geboren in 1982
en woont samen met Mieke en zoontje Wout in Bornem

In het dagelijkse leven is Thijs de zaalvoerder van BINBIKE, een bedrijf gespecialiseerd in de productie en verdeling van elektrisch aangedreven fietsen.

Hij maakte zijn motorsport debuut in 1996 in het motorcross.
in 2000 zette jonge Thijs zijn eerste stapjes in het wegrace wereldje,zijn eerste optredens gingen niet onopgemerkt voorbij en al snel volgden de eerste podium plaatsen

Behaalde resultaten

Thijs behaalde reeds heel wat ere plaatsen maar de echte doorbraak kwam er in 2005 toen Thijs kampioen werd in de Bikers Cup 600cc.
Dit jaar moest hij zich tevreden stellen met de titel van vice-kampioen in deze discipline,wel slaagde hij er in om samen met teammaat Jo Huyskens de tweede plaats te veroveren in de indurance cup 600cc

Ambitie voor 2007

"De hoofdinspanning dient wat mij betreft gelegd te worden in de wedstrijden van het WK Endurance, ik wil hier in staat zijn om mooie resultaten te kunnen boeken en met een sterk team zitten die er zeker in.
Ik ben bereid om de uitdaging aan te gaan en te maten met de "grote jongens" en hierbij wil ik zoveel mogelijk kennis en wedstrijd ritme te vergaren. Onder het motto "YOU AIN'T SEEN NOTHING YET" wil ik er dit jaar volledig voor gaan.